Nieuwe Maan in Ram 2018 door Astraya Astrologie

Ja hoor ik zie het. Glashelder! Het drong langzaam tot me door. Zoals een theezakje het water in een theepot kleurt. En nu ik het eenmaal zie, kan ik er niet meer om heen. Als ik nu niet in actie kom, dan sta ik daar ook. Daar achter die boom. Om me te verschuilen. Want stiekem vind ik het allemaal best wel spannend. En bij tijden maakt het me ook bang en onzeker. Maar het is nu tijd om al mijn moed bij elkaar te rapen, mijn stoute schoenen aan te trekken en de knop om te zetten naar die Here I am-modus!

Want als er ooit een Maan is om iets nieuws te beginnen of om je plannen nieuwe adem in te blazen dan is het deze wel! Zondag op maandagnacht is het nieuwe Maan in Ram. Elke nieuwe Maan is een nieuw begin. Maar in Ram zorgt ze ook nog als eerste teken van de dierenriem ervoor dat je de behoefte voelt om vooruit te sprinten en dat je de opwinding en uitdaging wilt voelen bij het uitleven van jouw hartsverlangen.

In de afgelopen twee weken hebben we met een achteruit-lopende Mercurius weer heel wat kunnen reflecteren en inzichten kunnen opdoen. Maar ten tijde van de Nieuwe Maan in Ram is Mercurius net weer van richting veranderd en maakt zich op om weer vooruit te gaan. Tijdens de draai staat de planeet nagenoeg stil. Stationair dus eigenlijk. Dat betekent even geen reflectie of praten over plannen meer. Nee het is tijd om te handelen. Om in actie te komen. Moedig en ferm!

En er is nog meer actie!

De samenstand van de Maan en de Zon wordt vergezeld door Uranus. Uranus loopt al een aantal jaren in Ram en voor hij naar Stier doorschuift op 15 mei a.s. wil hij nog een spetterend vuurwerk. Deze Nieuwe Maan in Ram nodigt ons dan ook uit om de moed bij elkaar te rapen, onszelf te bevrijden van beknellende kwesties, plannen voor hernieuwing te maken en boven alles om nou eindelijk eens te gaan knallen! Go for it! Dat wil deze Nieuwe Maan zeggen.

“Ja leuk”  hoor ik je denken “maar mijn kinderen/moeder/baas/klanten/……….. dan?”  (Vul maar aan of streep maar door wat niet van toepassing is). Klopt! We hebben allemaal verplichtingen en verantwoordelijkheden. En we denken al heel snel dat we niet zomaar voor onszelf kunnen kiezen. Want dat zou egoïstisch zijn. Toch? Maar in hoeverre ga jij op in jouw verantwoordelijkheden en verplichtingen? En in hoeverre gebruik jij die verplichtingen en verantwoordelijkheden als excuus om niet dat te gaan doen waarvoor je eigenlijk hier gekomen bent?

Best confronterend he. Ik weet het….

Ik doe het zelf ook als ik niet oppas. Hoe zeer mijn excuses ook echte goede redenen zijn. Op een bepaald moment is het tijd om achter die boom vandaan te komen en om door te gaan. Want ook het leven sprint voort. Het wacht niet op je. En als ik eerlijk ben: zo’n hartsverlangen blus je ook niet zomaar uit. Dus geen gemaar meer, geen smoezen of andere excuses. Hoe legitiem ze ook klinken. Maak ruimte voor jezelf. Vecht voor jouw missie. Want ook jij kwam hier met een missie. Jij kwam om die uit te dragen. Ga staan voor wie je bent!

Wat is jouw missie? Waar kwam jij voor? Laat het me weten, want ik hoor het graag!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Ram zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 26 graden Ram in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Je vindt HIER mijn contactformulier. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een vernieuwende Nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin