Nieuwe Maan in Stier door Astraya AstrologieWatertrappelen! Wat had ik daar als kind toch een gruwelijke hekel aan. Je was jezelf een partij druk aan het maken en je kwam geen steek vooruit. En het ergste van alles? Je had geen grond onder je voeten. Geen basis waarvan je een sprong vooruit kon maken. Persoonlijk ervaar ik het voelen van die grond onder mijn voeten met de potentie om die sprong te kunnen maken wel als erg prettig. Misschien meer nog wel als veilig.

Je kunt dit gevoel eigenlijk ook vertalen als een periode in je leven waarin je niet weet waar je aan toe bent. Een periode waarin veel onduidelijkheid bestaat en met keuzes die door andere partijen gemaakt moeten worden en die jouw situatie betreffen. Wat kun je dan doen? Je kunt kalm afwachten en blijven doortrappelen. Of naarstig op zoek gaan naar die veilige grond onder je voeten. Om toch dat gevoel van controle over je leven te behouden. Toch kunt je jezelf afvragen bij welke optie er werkelijk sprake is van meer zelfcontrole. Hoeveel uiterlijke onrust heb je nog nodig als je in jezelf de innerlijke rust kunt vinden?

En dat brengt mij bij de Nieuwe Maan in Stier! Deze hebben we dinsdag 15 mei 2018 om 13:48 uur. Dan begint de Maan weer helemaal opnieuw aan een nieuwe ronde. Dus het is tijd om jouw nieuwe intenties te zetten voor deze nieuwe ronde.  De Maan nodigt ons uit om vooral de kalmte in onszelf te vinden en te bewaren.

Stier is een aardeteken en dus de natuur in  gaan en bijvoorbeeld te genieten van alle kleurnuances van groen is een heilzame manier om rust te ervaren. Maar ook een kop van jouw favoriete thee, terwijl je luistert naar jouw favoriete muziek, of een urenlang en heet bad met die heerlijke badolie, een massage…. Of toch die doos bonbons maar weer….. Het maakt mij niet uit, zolang jij maar tot rust komt en kan genieten van het moment.

Ten tijde van de start van de nieuwe Maansronde loopt Uranus in de laatste graad van Ram. En ik schreef al eerder: Uranus wil vuurwerk zien bij zijn afscheid door Ram. Daarbij staat Uranus nog op gespannen voet (vierkants-aspect) met Mars, de planeet die bij Ram hoort. Eerlijk gezegd hou ik hierdoor mijn hart vast voor de ontwikkelingen op het wereldtoneel. We hebben tenslotte te maken met een duidelijk aanwezige Mars. De planeet van oorlog en agressie. Ik hoop dat Venus in Tweelingen nog iets kan verzachten in deze en dat deze planeet nog enigszins kan zorgen voor mooi diplomatieke communicatie zodat er toch ook nog wat kalmte en gevoel van harmonie opgebracht wordt.

Uranus naar Stier

Een paar uur na de exacte Nieuwe Maan loopt Uranus dan eindelijk – na 7 jaar in Ram te hebben gelopen – Stier binnen. Uranus kan een behoorlijke branieschopper zijn. Eentje die alles op z’n kop zet. En waarom? Om meer authenticiteit aan te brengen. Uranus geeft jou de kans om meer jezelf te zijn. Om volledig jouw originele ik te zijn. Om zoals Waylon zingt: “the outlaw in ém” naar buiten te laten komen.

De afgelopen jaren in Ram heeft Uranus jouw dat innerlijke vuur laten voelen door jouw gedrevenheid daarvoor aan te wakkeren. Wellicht heb je daardoor de afgelopen 7 jaren allerlei zaken opgeschoond, gereorganiseerd en wellicht ook jezelf bijgeschoold. Dan is het nu met Uranus in Stier tijd om te gaan bouwen en neerzetten.

innerlijke rustWatertrappelen heb ik overigens ook ooit met veel plezier en liefde gedaan. Dat was inmiddels al weer 5 jaar geleden toen ik aan het zwemmen was met de dolfijnen. Een ontzettend fijne ervaring. Heilzaam ook! Dat zie je ook wel op de foto hiernaast. 😉 Ik zou het zo weer doen!

Waar zal jij over 7 jaar staan? Als Uranus naar Tweelingen gaat?

Heb jij daar al een beeld van?

Laat het me weten, want ik hoor het graag!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Stier zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Volle Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 24 graden Stier in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Je vindt HIER mijn contactformulier. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een kalme nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin