Volle Maan in Boogschutter door Astraya Astrologie

Herken jij dit ook: je kijkt op de klok en je ziet 22.22 uur. En de volgende dag rij je achter een auto met in het kenteken 222. Bij de kassa moet je ook al 22 Euro en 22 cent afrekenen. Soms lijkt het alsof je achtervolgd wordt door een getallenreeks. En dat kan elke willekeurige reeks zijn. Momenteel is dat bij mij dus –ja je raadt het al 😉 2222. Ook zie ik regelmatig de 11 of zelfs 11:11 langskomen. Maar dat heb ik mijn leven lang al. Het zijn engelengetallen en het lijkt erop dat de engelen een boodschap voor me hebben. In het geval van die tweetjes: Heb vertrouwen, wees positief en blijf de plannen voeden zodat ze binnen korte tijd concreet en realiteit worden. Heerlijk toch die backup van de engelen!

En dat brengt me bij de Volle Maan in Boogschutter. Die hebben we dinsdagmiddag 29 mei 2018 om 16:19 uur. Het is een Volle Maan dus de Zon en Maan staan tegenover elkaar. De Zon in Tweelingen en de Maan in Boogschutter. Het zijn allebei tekens die de kalmte niet hebben uitgevonden. Ze zijn allebei rusteloos. Toch wil deze Maan dat je jouw springerige energie kanaliseert en weer opnieuw gaat focussen.

Zoals gezegd is er veel onrust in de atmosfeer. En dat terwijl we twee weken geleden een Nieuwe Maan in Stier hadden die opriep om te verbinden met de innerlijke rust. Dat was nog best een flinke klus met die Uranus die van teken wisselde. Er heeft in de tussentijd veel energie geborreld en gebruist. Het leek wel een wirlpool! Ook zijn er veel mogelijkheden aan de oppervlakte gekomen. En nu met deze Volle Maan is het de tijd om alle mogelijkheden eens op een rijtje te zetten, om die stip aan de horizon te plaatsen en je vervolgens daarop te focussen.  Vol geloof en vertrouwen! Zoals de engelen mij nadrukkelijk blijven herinneren met die tweetjes die ik overal blijf zien.

De dynamische planeet Mars staat met deze Volle Maan ook te trappelen van vurige verlangen en enthousiasme. Zelfs ook met een flinke dot competitiedrang. Mars maakt mooie verbindingen met de Zon en de Maan en kan daardoor maken dat we wat risicootjes durven nemen. Mars staat in een spanningsvolle relatie tot Uranus en dat kan weer een roekeloos randje aan die risicootjes geven. Opletten dus.

Aan de andere kant staat de planeet Saturnus die een afremmende werking heeft bij deze Volle Maan-constellatie. Saturnus is vanwege zijn aard al afremmend maar daarnaast staat deze planeet ook nog in een soort blokkade-achtige verbinding met de Zon. Saturnus maant je tot overzicht, verantwoordelijkheden, discipline en geduld. Saturnus lijkt altijd achter je te staan om je met zo’n zware, strenge en intimiderende stem te vragen: Zou je dát nou wel doen? Euhm… Durf jij dan nog?

Toch vermoed ik dat bij deze constellatie Mars meer invloed heeft vanuit die vuurkant waar ook de Maan in Boogschutter vol van is. Saturnus zal – zo verwacht ik – geen enkel enthousiast persoon vol passie van zijn of haar pad kunnen brengen. Maar wellicht kan Saturnus wel een moment van inzicht en overzicht bieden nu er allerlei mogelijkheden de revue gepasseerd zijn. Zet die mogelijkheden op een rij, focus je op die weg die naar jouw doel leidt en ga ervoor! Ontdek die horizon. Kom in actie. Manifesteer jouw droom. Vol vuur, vol optimisme en vol vertrouwen!

Word jij ook weleens achtervolgd door getallenreeksen? Ik ben benieuwd welke!  

Laat het me weten, want ik hoor het graag!

Hoe deze VOLLE MAAN in Boogschutter zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Volle Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 8 graden Boogschutter en 8 graden Tweelingen in vallen in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Je vindt HIER mijn contactformulier. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een inspirerende Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin