Nieuwe Maan in Waterman

Gisteravond liep ik even buiten en het viel me op hoe donker het was! Er waren wel veel sterren, maar de Maan was nog maar heel dun. Ik had haar bijna gemist. Ook aankomende nacht zal het zeker donker zijn. Want het is namelijk weer tijd voor een Nieuwe Maan. De eerste van het jaar 2017! En dat in het teken Waterman!

Een nieuwe Maan geeft altijd weer een gevoel van “nieuwe ronde, nieuwe kansen”. En dat kan best eens een goed idee zijn als je inmiddels alweer jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar naar het volgende jaar hebt doorgeschoven. Deze Maan geeft je een nieuwe kans om ze toch weer op te pakken. Het kan zijn dat ze niet helemaal op jouw lijf geschreven waren en dat je ze daarom niet kon volhouden. Nu met de Maan in het teken Waterman krijg je de gelegenheid om die goede voornemens nog eens erbij te pakken en volledig naar jouw eigen inzicht aan te passen. Schrijf ze op en hang ze ergens waar je ze elke dag ziet.

De Waterman-energie is vooral te omschrijven als uniek, origineel, afwijkend van de norm en excentriek. Met Mercurius en Pluto in samenstand kun je goed analyseren en zaken tot de bodem onderzoeken. Het is een goede tijd om eens out-of-the-box te denken. En dan met heel nieuwe inzichten weer verder te gaan op jouw pad.

We hebben allemaal een stukje Waterman in onze horoscopen, dus we kunnen allemaal voor een bepaald gedeelte van ons leven de behoefte voelen om eens even lekker anders dan anders te doen. Even buiten de verwachtingen van de omgeving te stappen en de heersende maatschappelijke normen voorbij gaan. Gewoon doen waar je zelf in gelooft.

“In order to be irreplaceable, one must be different” – Coco Chanel

Er is wel enige ongeduldige en overhaaste energie en wellicht ook een verkwistende of te joviale houding te verwachten door de minder gunstige stand van Uranus en Jupiter. Dus het blijft ook bij deze Maan een uitstekend idee om beheerste en uitgebalanceerde keuzes te maken.

Ook Saturnus en Venus staan in een minder gezellige verhouding momenteel. Dit kan maken dat je wat remmingen of spanningen voelt bij bepaalde relaties of juist in de financiële situatie. Onthoud dat we een Waterman Nieuwe Maan hebben. Zij moedigt je aan om zaken vanuit een ander perspectief te zien. Zet alles eens op z’n kop en kom dan met nieuwe, verfrissende en constructieve ideeën. Ook al zijn ze excentriek, het zijn jouw ideeën. Wie zegt dat die niet goed zijn?

“If you are always trying to be normal, you will never know how amazing you can be” – Maya Angelou

Wat voor afwijkends ga jij doen? Of heb je dat al gedaan? Laat het me weten! Ik lees het graag.

Hoe deze Nieuwe Maan in Waterman concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied (de astrologische huizen) waar de Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Dat is dit keer 8 graden Waterman.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een verfrissende en constructieve Nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin