volle Maan in Leeuw

Vanaf mijn vakantieadres in Fuerteventura zal ze vast mooi te zien zijn: de mooie Maan die maar voller en voller wordt. En als ze vol is straalt ze als een ware Koningin van de Nacht. Niet voor niets natuurlijk: het is Volle Maan in Leeuw!

Deze Volle Maan is een eclipsmaan. Dat betekent dat er een Maansverduistering bij zit. Weliswaar in de bijschaduw, dus het effect zal niet of slechts subtiel waarneembaar zijn. Wie gaat er kijken?

De eclipsen (in februari en later dit jaar in augustus) zullen in 2017 plaatsvinden in de tekens Waterman en Leeuw. Daarmee geven ze vragen als: Wie ben jij diep in jouw hart? Wat is jouw unieke talent? Hoe zet je dat in voor de maatschappij? Hoe straal jij, voor wie en waar?

Bij de Nieuwe Maan in Waterman, 2 weekjes geleden, zijn we aangemoedigd om onze eigen originaliteit te vinden. En nu met deze Volle Maan in Leeuw is het goed om te kijken hoe je deze eigenheid neerzet. Het teken Leeuw is van creativiteit, inspiratie, passie, trots en zelfvertrouwen. Dus bij deze Volle Maan is het goed om jezelf de vragen te stellen over waar je trots op bent, waar jouw passie ligt en hoe te dat toont aan de wereld.

 


“Be faithful that your authentic power is all you need to truly share your light with the world.”

Gabrielle Bernstein


 

De Maan staat bij een Volle Maan altijd tegenover de Zon. En dit keer maakt de Maan ook deel uit van een prachtige Vuur-driehoek. Samen met Saturnus in Boogschutter en Uranus in Mars geeft dit driehoek een mooie energie die ons aanzet tot actie. Ze maakt ons energieker en geïnspireerder. Zo’n vurige driehoek draagt eigenlijk het onderschrift: Eerst doen, dan pas nadenken. Maar dit keer hebben we Saturnus en Uranus erbij. Dat maakt ons juist wat meer gestructureerd en beschikken we over meer (razendsnelle) denkkracht dan wat de normale tendens van het vuurdriehoek met zich meebrengt.

Wel is het bij zo’n driehoek oppassen dat we niet te veel opgaan in onze eigen creativiteit en passie. Samen met de Volle Maan-energie ligt er de neiging tot zelfingenomenheid op de loer. Omdat we dan zo opgaan in onze eigen bezigheden, kan het zijn dat we wat minder oog hebben voor de omgeving. We kunnen het zelfs vanzelfsprekend vinden dat onze omgeving onze activiteiten minstens net zo belangrijk vinden als wij zelf. Maar we hebben allemaal ergens deze planeetstanden in de horoscoop dus eigenlijk voelen we allemaal op een bepaald gebied in ons leven de behoefte om creatief, geïnspireerd en vol trots bezig te zijn. Het is goed te beseffen dat niet alleen jij, maar iedereen bij deze Volle Maan in Leeuw wel ergens aandacht en een applaus voor wil krijgen.

En dat mag zeker bij deze Volle Maan! Wees trots!

Waarop ben jij trots? Laat het me weten! Ik lees het graag.

 


“Follow your heart. That’s where true wisdom manifests itself” – Oprah Winfrey


 

Hoe deze Volle Maan in Leeuw concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied (de astrologische huizen) waar de Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Dat is dit keer 22 graden Leeuw.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een warme en geïnspireerde Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin