Nieuwe Maan in Steenbok

En? Ben jij al lekker aan de slag met jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Zie je al resultaten? Of zijn er inmiddels al weer enkele van die goede voornemens verloren gedaan in de strijd van het dagelijks leven? Dit is 1 van de factoren waarop ooit een wetenschapper de meest depressieve dag van het jaar berekend heeft: Blue Monday. Zelf merk ik niet zozeer de neerslachtigheid die Blue Monday met zich mee zou brengen, wel de innerlijke roep om serieus, ambitieus en gestructureerd aan de slag te gaan met mijn doelen voor 2018. Ik voel duidelijk de verantwoordelijkheid voor mijn leven en de resultaten van de keuzes in mijn leven. Maar hey, we staan dan ook weer vlak voor de eerste nieuwe maan van het jaar: Nieuwe Maan in Steenbok!

Ben je een beetje gevoelig voor de energie van de Maan dan zal je deze Nieuwe Maan in Steenbok ook heel goed kunnen voelen. In de nacht van dinsdag op woensdag 17 januari is ze om 3:17 uur exact nieuw. De Maan staat verder van de Aarde af dan normaal, maar naast de samenstand tussen de Maan en de Zon hebben we nog 4 planeten in Steenbok (Saturnus, Mercurius, Pluto en Venus). Deze Maan mag je daarom dus best een Heavy Moon noemen. Ook mag je deze Maan een Boost-Moon noemen. Want ook dát is ze!

De Steenbok-energie is van resultaten, structuur, discipline en vastberaden jouw plan volgen. Daarmee geeft ze jouw goede voornemens een herkansing én een flinke boost. Een Nieuwe Maan is altijd een goed moment voor een nieuwe start, maar nu zeker! Dus pak jouw goede voornemens er nog maar eens bij (ja zeker ook die inmiddels gesneuvelde) en bedenk vooral welk resultaat jíj eind 2018 wil zien. Wat wil jij veranderen? Waar wil jij aan gaan bouwen, wat wil jij gaan vormgeven? Schrijf het uit in de stappenplan met concrete acties. Vervolgens stroop je jouw mouwen op en je gaat aan de slag! Wedden dat je, als je blijft volhouden, dan snel resultaat zal zien van jouw noeste arbeid?

Wel is er enige onrust te vinden vanuit de hoek van Uranus. Deze planeet maakt verbindingen waarbij we wat rebels kunnen worden. Het kan voelen alsof we niet helemaal tevreden zijn met de structuren die er bestaan en de heersende maatschappelijke orde. Ook kun je voelen alsof jouw doelen een beetje tegengewerkt worden daardoor. Maar blijf volhouden, blijf eraan werken.

Overigens is de energie niet zo saai als ze op het eerste gezicht klinkt. Bedenk maar eens hoe het voelt als je eenmaal het door jou gewenste resultaat behaald! FEEST!

Welk gewenste resultaat geef jij een herstart met een superboost? Ik hoor het graag van je!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Steenbok zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 27 graden Steenbok in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een constructieve Nieuwe Maan gewenst!

Groet,
Karin