Volle maan in Leeuw

Oefffff….. was dat even een flinke tegenvaller. Had ik net mijn mouwen opgestroopt en was ik net zo lekker bezig en dan nu dit. Bam. En gelijk is ze daar weer. Als een duveltje uit het doosje: mijn Innerlijke Criticus: Waar ben ik toch mee bezig? Kan ik dit allemaal wel? Zou het me ooit gaan lukken? Wie denk ik wel niet te zijn? Denk ik nu echt dat de wereld zit wachten op wat ík te vertellen heb? Maar de clou zit ’em natuurlijk in het blijven geloven. In mijzelf, in mijn droom.

En daar hebben we woensdagmiddag een heel fijne Volle Maan in Leeuw voor. Om 14:27 uur is ze exact vol. Het is een Volle Maan die als een echte Leeuw-Maan het podium pakt: Ze straalt als een Blauwe Maan, een Supermaan en ook nog eens als Eclipsmaan! Dat één Maan een combinatie van al deze kenmerken heeft, is vrij zeldzaam. Helaas is de eclips niet zichtbaar bij ons in Noord Europa, maar voelen kun je deze Maan zeker wel. Ik voel de energie van zo’n krachtige Maan zeker al een week van te voren opbouwen.

Met nog altijd veel Steenbok-energie ligt die Innerlijke Criticus als een bekritiserend monster op de loer: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!”, zegt ze op vermanende toon. En als er ook maar een kleinigheidje niet helemaal goed gaat, kunt je jezelf al snel nietig en niet genoeg toegerust voelen.

Maar die Maan in Leeuw wil toch shinen. En wel met dát waar jouw hartje van overloopt. Met een Volle Maan in Leeuw staat de Zon in Waterman. Die Waterman-energie wil ook graag werk maken van die passie die jij voelt in jouw hart. De Waterman-Zon moedigt je daarom aan om deze passie in te zetten en te delen om zo de wereld om jouw heen een beetje mooier te maken. Dus kijk terug naar de stappen die je al gezet hebt. Hoever je al gekomen bent. Wees trots op jouw resultaat tot nu toe. Want dat mag. Wees maar trots als een pauw! Dat mag je zijn, want:  You did it!  (High five!)

Design Your Dream

Mijn redding van die Innerlijke Criticus kwam in de vorm van een inspirerend, gezellig en heel fijn lanceerfeestje van Rosanne Raubun. Sinds afgelopen zomer heb ik bij haar het programma gevolgd van Design Your Dream. En zo werd ook ik een Dreamdesigner. In november heb ik de eerste versie van mijn vernieuwde website gelanceerd. En tijdens dit feestje mocht ik opnieuw shinen met mijn mooie website. Ik ben er zeker trots op!

Tijdens dit lanceerfeestje heb ik ook andere Dreamdesigners mogen ontmoeten. Wat vond ik dat leuk! We hebben allemaal stuk voor stuk prachtige websites gebouwd en we mogen er allemaal trots op zijn.

De heerlijke Leeuw-energie was hier alom aanwezig. Zeker ook bij de gastsprekers: Eva Brouwer van Pak je Podium en Amber van The Social Good Girl. Eva gaf ons op creatieve en entertainende wijze tips om te shinen, zowel offline als online. En Amber gaf waardevolle informatie over hoe te shinen via Instagram. SUPER-interessant natuurlijk.

Onderweg naar huis zat mijn hoofd weer vol met leuke ideeën en plannen waar ik enorm veel zin in heb.

Een Dankjewel aan alle dames. Aan Rosanne in het bijzonder!

Inmiddels zijn ook de mooie foto’s van Marleen Sahetapy Fotografie binnengekomen. Met een kopje thee erbij zit ik nog even heerlijk na te genieten van het ontzettend leuke feestje. En ik ga weer vastberaden aan de slag met het advies zoals op het bordje staat dat ik vast heb: Follow your Dream.

Bye Bye bekritiserend monster. En welkom terug inspirerende droom! Laten we er samen weer iets moois van gaan maken!

Heb jij ook iets waar je trots op bent? Laat het me weten, want ik hoor het graag! 

Hoe deze VOLLE MAAN in Leeuw zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Volle Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 11 graden Leeuw en Waterman in vallen. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een fijne Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin